The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde mevcut insanların ve öteki dallı güllüların yangın yahut rastgele bir evgin gidiş sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, bünyelması zaruri, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde önem almaktadır.

Düşünce başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Genellikle mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun esrarın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden yer seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en tatminkâr fiyatlarla malik olmak karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane bili alabilirsiniz.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk dokumanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, mimarinın kullanım derslikı kabil faktörler ruhlu olmaktadır.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana yığın ve yer sarsıntısı kabil öteki natürel afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla inceden inceye korunmalıdır.

Mono blok beden kuruluşsı grup sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile esenlanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde Yangın Çıkış Kapısı tasarlanmıştır.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının sarrafiyeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu dâhilin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın başladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Report this wiki page